Elinstallation Skara

Elinstallation Skara: en behörig elektriker snabbt

Kontakta oss omedelbart när du behöver hjälp med säkra elinstallationer i Skara.

Med oss behöver du inte slösa tid på onödig väntan; vi schemalägger ditt besök efter din kalender. Ofta kan vi utföra arbetet redan samma vecka!

Vi tar hand om alla former av elinstallationer, inklusive belysning, modernisering av din elcentral, installation av laddbox till din elbil, och mycket mer. Med vårt team av behöriga elektriker är vi här för att hjälpa dig med alla dina elinstallationer i Skara, vare sig det är enklare elarbeten i din vardag eller mer omfattande lösningar i samband med renovering eller nybyggnation.

Alltid säkra elinstallationer i Skara

Vi hanterar alla typer av elinstallationer i Skara på kort varsel och utan onödig väntetid. Varje installation utförs av 100 % behöriga elektriker. Snabbhet och säkerhet är våra främsta kännetecken och utgör grunden för vårt huvudfokus, service. Detta är vad som utmärker oss som din lokala elfirma.

Vårt åtagande gentemot kunderna: Personlig service och högkvalitativa elinstallationer i Skara till konkurrenskraftiga priser, genomförda av välutbildade yrkesmän.

Elinstallationer som kräver kvalificerad elektriker?

Vi uppmanar starkt till försiktighet när det kommer till att utföra elarbeten på egen hand. Du är alltid personligt ansvarig för elinstallationer i Skara som du utför själv. Förvånansvärt många sådana installationer kräver en auktoriserad elektriker för att vara säkra och för att bli godkända av ditt försäkringsbolag. Att ta risker med elen är inte bara olagligt utan också livsfarligt. Som erfarna elektriker ger vi ofta våra kunder råd om vilka typer av elarbeten som inte bör utföras på egen hand. Till exempel bör du inte installera utomhusbelysning om du inte är behörig. Andra exempel på uppgifter som bör delegeras till oss inkluderar fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag till jordade och nedgrävning av elkabel. Kontakta oss så löser vi det snabbt och levererar enbart säkra elinstallationer i Skara. Dessutom erbjuder vi pålitlig rådgivning inför dina projekt.

Vår service inkluderar:

 • Elinstallationer i Skara utförda av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Skara som anpassas efter dina önskemål och din kalender
 • Elinstallationer i Skara till priset som överenskommits
 • Eljour tillgänglig dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallationer i Skara

Vanliga frågor

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Skara.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Skara!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

Vilka är TEAM Elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Skara som tillsammans gått ihop och startat elektrikerskara.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Skara.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Boka elinstallation i Skara

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0511-41 41 08 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Skara – samma vecka

Alltid snabba elinstallationer i Skara, oftast inom bara några dagar. Detta möjliggörs tack vare vår bakgrund som dedikerad eljour. Vår strävan efter snabb service gäller nu även för planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Skara

Vi är ett elföretag med certifiering från Elsäkerhetsverket, vilket innebär att vi aldrig tummar på kvaliteten när vi utför elinstallationer i ditt hem i Skara. Som en extra bonus är vi dessutom snabba!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Skara som erbjuder en omfattande tjänst för alla typer av elinstallationer. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens har vi utfört en mängd olika elinstallationer för såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är auktoriserade och behöriga elektriker med den rätta utbildningen och erfarenheten som krävs för att utföra elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi är kända för vår goda kommunikation med kunderna och strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete.

Trygga elinstallationer med TEAM Skara

När du väljer oss för dina elinstallationer kan du vara säker på att du får kvalificerade, pålitliga och flexibla elektriker. Vi har hög tillgänglighet och kan vanligtvis boka in ditt arbete inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tidsramar och prissättning så att du vet vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på en mängd olika elinstallationer och kan hjälpa dig med allt från att byta ut en strömbrytare eller ett eluttag till att installera ny belysning eller smarta hem-lösningar. Vi kan även ta hand om större projekt som innefattar elinstallationer i nybyggda hus eller renoverade kontor. Oavsett vilket elarbete du behöver hjälp med, finns vi här för att assistera dig!

Om du bor i Skara och behöver hjälp med elinstallationer, tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en tid. Vi ser fram emot att höra från dig!